Wellness, életmód 

 • Új őrület a Fitnessben

  Gymstick muscle™ órák az Oxygenben! A Gymstick muscle™ a világ számos országában hódít és hovatovább a legkeresettebb edzésmódszerek közé tartozik. A Gymstick™ edzésprogramok egyidejűleg alkalmasak az izomformálásra, tónusfokozásra, az egyensúly és koordináció fejlesztésére, a törzs stabilizáló izmainak edzésére, állóképesség fejlesztésre méghozzá rendkívül változatos, szórakoztató, és kreatív módon. A nemzetközi fitness piacon elért hatalmas siker, számos nemzetközi díj és elismerés után Magyarországon is beindul a Gymstick™ muscle edzésprogram.

 • Selfness, Élet egy kicsit másképp

  Ma már majdnem mindenki tudja, hogy mit is jelentenek a wellness vagy a fitness kifejezések. Röviden összefoglalva a testi, lelki, szellemi jólét megszerzését. A fitness segít egy vonzó külső elérésében, amely megfelelő mozgásforma megválasztásával és kiegyensúlyozott táplálkozással nem lehetetlen. A wellness inkább a pihenésre, regenerálódásra koncentrál. A wellness továbbfejlesztéseként született meg a selfness, melyet 2002-ben egy német jövőkutató, Matthias Horx fogalmazott meg. Ez egy új életvezetési választás, amely inkább a belsőnkre helyezi a hangsúlyt. A harmónia, önmagunk megismerése a cél, és ezáltal a kiteljesedés. A boldogabb lét állapotába személyiségfejlesztő tréningek, különböző terápiák alkalmazásával juthatunk el. Ép lélek csakis ép testben létezhet. Nem mindegy, hogy stresszes tüneteinket munkahelyi gondok, párkapcsolati problémák idézik elő, vagy éppen egy általános kimerültség, káros környezeti tényezők, helytelen életmód.

 • Amikor az erő a tudatossággal találkozik

  ™ by Robert Steinbacher

  Napjainkban egyre több emberben merül fel az igény olyan alternatív mozgások végrehajtása iránt, amely a mindennapi stressz alól felszabadítja őket, de ezzel egyidejűleg olyan komplex edzést keresnek, amelyben az izmok újra visszanyerik rugalmasságukat és testük, újra éli annak, funkcionalitását. Ilyen tudatos, pontos, minden részletre odafigyelő, teljes edzést kínál a bodyART™ koncepció, amely Robert Steinbacher és Alexa Lé közös és többévi munkájából született meg. A bodyART™ mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel, amelyhez több speciális légzés technikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között.

 • Natur kozmetika

  Szeretném felhívni kedves vendégeim figyelmét egy jól képzett, kedves, fiatal, szorgalmas és ambiciózus bio-kozmetikus kolleginára, Fekete Szilviára. Ő jó érzékkel már igen korán rámozdult a natúr kozmetikumok használatára. Mára már kellő tapasztalattal alkalmazza őket nap, mint nap.  Néhány mondat tőle:

 • Megoldás narancsbőrre

  Narancsbőr ellen, tőzegpakolás. A természetgyógyászat nem múló divat, hanem szükségszerű fejlődés. Egyre jobban érvényesülő, gyógyító és megelőző módszer, amely magába olvasztja a modern orvostudomány legjobb eredményeit. Minden embernek egyre tudatosabban kell élnie. Meg kell ismerni és alkalmazni, a természet gyógyító módszereit. A természet energiáival történő gyógykezelés, az orvoslás kezdete óta fennáll. A holisztikus szemlélet lényege: egységben az ember. Nem választhatjuk szét az embert, problémás, kezelendő „alkatrészekre” és rendben levőkre.

 • Amit a bőrünkről tudni kell

  A szépségápolás alapvetően a bőrünknél kezdődik és az általános egészségi állapotunkat is tükrözi. Mivel a kiválasztástól a vérkeringésig a szervezet sok funkciójával van kapcsolatban, elég félreérthetetlenül jelzi, ha valami nem működik a testünkben rendesen pl.: pattanások, kiütések, cellulit. Természetesen a bőrnek, mint az emberi szervezet takarójának is lehetnek problémái. Ilyenkor a szervezet igyekszik meggyógyítani a bőrt: a sérüléseket befedi és hegek képződnek. Az érzelmeink is gyakran kivetülnek a bőrre, hiszen elsápadunk, elvörösödünk, libabőrösek leszünk.

 • Ahogy mindenki számára érthető

  A rekreáció latin szómagyarázata iskolai szünidő, kikapcsolódás, felüdülés. Etimológiai értelmezése vissza alkotás, az eredeti állapot visszaállítása, pihenés, aktív kikapcsolódás. Modern értelmezése a szabadidő eltöltésének kultúrája, az életminőség tana. Az ember felfrissülését, munkavégző képességének újrateremtését, az igényesen megélt minőségi élet megteremtését szolgálja. Célja a felüdülés, jó közérzet megteremtése, egészség megszilárdítása, betegségek megelőzése. 

 • Forradalmian új méregtelenítő és fogyasztó eljárás

  Túlsúlyos? Állandó diéták ellenére inkább hízik, mint fogy?

  A VitalDetox vulkánport alkalmazása, amelyet salaktalanításra, lúgosításra és méregtelenítésre használjuk. A vulkánporban lévő kén nélkül nem tudunk nehézfémet kivezetni a szervezetből. Ezek a nehézfémek (higany, ólom és foszfor) táplálkozás során kerülnek be a szervezetünkbe ahol kötődnek egy fehérjéhez, ebben a kötött állapotban pedig megülnek a zsírszövetben. Ezek a nehézfém lerakódások okozhatnak fejfájást, izületi bántalmakat, krónikus fáradtságot és nem utolsó sorban tartós túlsúlyt! A Detox használatával ezekből a kötésekből ki tudjuk bombázni a nehézfémeket, így meglazul a zsírszövet és könnyedén tud távozni a szervezetből!

 • Egy gyógyír Japánból

  Yunohana fürdősó  Japánban az aktív vulkánok miatt szokatlanul sok forró vízű forrás található, különösen a Beppu nevű hőforrásokban gazdag vidéken. Ezekből a forró vízű forrásokból származik a Yunohana, az ásványi eredetű kristályos nyomelemek egyedülálló koncentrátuma. A Yunohanát - aminek neve forrásvirágot jelent – hagyományos szalmakunyhókban állítják elő. A vulkanikus források gőzét kő, szalma és agyag ágyon átkondenzálják. Az időjárási viszonyoktól függően 40-70 nap után kézzel gyűjtik össze a kristályokat. A Yunohana kifejlesztéséhez 11 évi kutatómunkára volt szükség, hogy a kristályok oldhatóak legyenek, ugyanakkor a biológiai hatékonyságukat, mint fürdővíz-adalék, megőrizzék.

 • Csont és az izületek állapota

  Az egészség megőrzésének fontos alapja a mozgás, testünk tonizálása, keringésünk karbantartása, a szervezet stressz-oldása. Épp ezért vázrendszerünk, csontjaink és ízületeink megfelelő állapota, az egészséges mozgástartomány, a megfelelő koordináció megőrzése, a fájdalom, a görcsös állapotok megszüntetése, a keletkező szabad gyökök közömbösítése, a test sav-bázis egyensúlyának megtartása létkérdés. A megelőzés, a jó közérzet megtartása, jelen esetben a mozgás öröme hosszú távon jó befektetés!

 • Mentális Fitness Computer

  Relaxáció, öngyógyítás, önfejlesztés, teljesítménynövelés, tanulási, magatartási problémák, alvászavarok és komolyabb mentális problémák hatékony kezelése egyetlen hordozható készülékben.

  FÉNY + HANG + PROGRAMOK  Agykontrol egy kicsit másképp!

  A NASA által kifejlesztett és számos rangos intézetben vizsgált, alkalmazott, és már Magyarországon is ismert módszer. Tudományosan bizonyított, mérhető terápiás hatással rendelkezik agyunk edzésére, karbantartására minden korosztály részére, nemcsak beteg embereknek. Két agyféltekénk harmonikus működése felgyorsult világunkban, a mindennapi „túlpörgésben”, agresszív stressz-hatások következtében egyre nehezebben teljesít. Egyre több a mentális probléma, megbetegítő tényezők sokasága, kreativitásunk csökkenése, tanulási nehézségek, memóriaromlás, pszichoszomatikus megbetegedés, depresszió, teljes kimerülés.

Természetesen