Prevenció, regeneráció, rehabilitáció

Akik már ismernek, tudják rólam, hogy mindig igyekszem vendégeimnek a legjobb tudásommal, és kellő empátiával segítségére lenni, bármilyen problémával kerestek is meg. Egy aktuális betegség hatékony, gyors és „költségkímélő” megoldása nem könnyű feladat. Nemcsak azért, mert rengeteg szempontot kell ilyenkor figyelembe venni, hanem azért is, mert pénztárcánk tartalma sajnos egyre kisebb, gyógyulásunkra, egészségünk megőrzésére fordítható kereteink igen szűkösek. Szakemberként ezért igen fontosnak tartom, hogy csak a legmegfelelőbb, és az igazán jó kombinációk javaslatával éljünk. Mára már számtalan értékes gyógyhatású készítmény van forgalomban, tehát nem egyszerű a választás. Feladatom, hogy ebben a nagy piaci kínálatban megtaláljam, felismerjem, teszteljem, és méréseimmel igazolni tudjam javaslataim helyességét.

A nemzetközi lehetőségeket is figyelembe véve most ismét rátaláltam egy valódi csodaszerre, melynek klinikai vizsgálatai, az eddigi orvosi tapasztalatok, és a számtalan pozitív felhasználói visszajelzés megerősítettek abban, hogy varázslatos gyógyító erő birtokába kerülhetünk. Prevenció, regeneráció, rehabilitáció és rekreáció, mindez egyszerűen, egy üvegben, egyenesen a Dél-amerikai őserdők mélyéről, tökéletesen tisztán! Segítségével gyógyulunk, táplálkozunk, élünk, teljesítünk nap, mint nap teli-s-teli energiákkal! Elfelejthetjük a számos kapszulát, az esetleges bevételi nehézségeket, ráadásul még spórolhatunk is, nem is keveset! Mindent megtudhatsz erről a kis „Csodáról” a cég weboldalról: http://www.monavie.com 

Ha szívesen megkóstolnád, esetleg vásárolni szeretnél, kérlek, jelezd, hogy segíthessek! Számtalan lehetőség közül választhatsz majd! Ismerd meg Te is, mielőbb, nem fogod megbánni!

Barátsággal: Ildikó

Obritán Józsefné, Ildikó

Egészségügyi és Sportegészségügyi szakember

Komplementer Medicina és Ortomolekuláris Medicina Terapeuta

Táplálkozás/wellness/életmód tanácsadó

Mobil: +36 (20) 234-0632 ill. +36 (20) 9536-154

Email: obritanildiko@gmail.com

Természetesen