Natur kozmetika

Szeretném felhívni kedves vendégeim figyelmét egy jól képzett, kedves, fiatal, szorgalmas és ambiciózus bio-kozmetikus kolleginára, Fekete Szilviára. Ő jó érzékkel már igen korán rámozdult a natúr kozmetikumok használatára. Mára már kellő tapasztalattal alkalmazza őket nap, mint nap.  Néhány mondat tőle:

„Szinte csak natúr kozmetikumokkal dolgozom. Számomra nagyon fontos szempont volt, hogy a krémek, melyeket munkám során használok, természetes alapanyagúak legyenek. Ne tartalmazzanak káros vegyi anyagokat, hiszen így is van belőlük éppen elég. A Biola (SISSY ill. FIT SHAPE) természetes natúr alapanyagú készítményei a professzionális és otthoni szépségápolás legfontosabb kellékeit tartalmazó termék család, magas és igen tiszta növényi hatóanyag tartalommal. Természetesen szépít, a legmegfelelőbb irányban építi, alakítja még a nehezen kezelhető bőrtípust is. Ismert tény, hogy a krémekbe, testápoló készítményekbe szintetikus komponenseket, tartósító szereket, vegyszereket és számtalan adalékanyagot kevernek. Ezek használatával talán rövid időre látványos eredményeket lehet elérni, ám ez a hatás hamar szertefoszlik, ráadásul sokak számára tovább nehezíti, sőt fokozhatja az amúgy is problémás, irritált bőr helyzetét. Az allergiás megbetegedések száma évről évre nő, ezért törekedni kell arra, hogy amennyire csak lehet, kiiktassuk életünkből a vegyszereket, mérgeket. Számomra ez is igen fontos szempont volt, amikor ezt a céget választottam. Ezekkel a készítményekkel mind árfekvésében, mind pedig minőségében komplett és eredményes munkát végezhetek vendégeim teljes megelégedésére."

Az egészség és a szépség összekapcsolódó paraméterek. Amennyiben Önnek is számít mindkettő, kérem, lépjen kapcsolatba Szilviával, nem fogja megbánni!

Fekete Szilvia elérhetősége: +36 (20) 462-5753

 

Természetesen