Mivel foglalkozom, mint egészségügyi szakember?

Kedves Látogatóim!

Azért dolgozom, hogy az egészségügyben eltöltött több évtizedes szakmai tapasztalatommal, és az időközben megszerzett természetgyógyászati, wellness, és rekreáció területén gyarapított tudásommal segítségére legyek mindazoknak, akik életében fontos szempont az egészség. Programunk a fittség, az egészség, a szépség, a betegségek megelőzése és az egészségtudatos gondolkodásmód, magatartás kialakítása, megtartása.

Jól ismerve a hazai egészségügyi ellátást, a valós problémákat, én egy egészen új szemlélettel szeretném megközelíteni testi bajaink rendbetételét. Mára már sokunk számára egyértelművé vált az un. holisztikus gondolkodásmód. Testünk, lelkünk, szellemiségünk együttes karbantartása, fejlesztése kell ahhoz, hogy valóban jobban érezzük magunkat a bőrünkben. A nyugati és keleti gyógyítás módszereit, praktikáit ötvözve a bajok igazi eredetét kutatva, feltárva juthatunk csak el a valódi gyógyulás felé. Célom a prevenció, a valós megbetegítő tényezők feltárása, ismeretek átadása, egészségünk megőrzése, mások segítése. Szeretnék megoldásokat kínálni, javaslatokat tenni. Légy mozgalmunk lelkes tagja! Jöjj hát velem, ismerd meg jobban a felkínált lehetőségeket!

„A siker azokhoz pártol, akik elég energikusak, hogy dolgozzanak érte, elég bizakodóak, hogy higgyenek benne, elég türelmesek, hogy várjanak rá, bátrak, hogy megragadják, és erősek, hogy megtartsák.” (P. Smith Oakwood)

Obritán IldikóHogyan lett az egészséggel való foglalkozás az életem része?
Annak ellenére, hogy szűk kis családunkban közel, sem távol nem volt senki, aki komolyabban érdeklődött volna a természet- és az orvostudományok iránt, én mégis igen korán, általános iskolai éveim alatt megéreztem, megsejtettem, hogy számomra ez a legkomolyabb érdeklődési terület, egy lehetséget életpálya része.

Édesanyám kisgyermekként megélt korai halála nehéz körülményeket teremtett, mégis jeles eredménnyel fejeztem be a Kanizsai Dorottya Egészségügyi Szakközépiskolát. Családi okok miatt sajnos nem kezdhettem el az orvosi egyetemet, ami így utólag talán már nem is olyan nagy baj a jelenlegi egészségügyi állapotokat jól ismerve... Ennek ellenére későbbi valamennyi munkahelyem, munkaköröm kizárólag az egészségügy, a gyógyítás legkülönbözőbb területeiről szólt.

Az elmúlt évek során számtalan iskolát elvégeztem, végzettséget begyűjtöttem, mert számomra a tanulás mind a mai napig egy életre szóló aranyszabály. A tudás érték és bámi történjék is az életemben, ennek a mondatnak az igazsága mindig elkisér! A tudás érték, valóban az.

2003-ban ismerkedtem meg a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Sport- és Rekreáció szakával, ill. az IWI wellness képzéseinek tananyagaival, szakirányú képzési moduljaival. Képzett táplálkozás-, wellness- és életmód-tanácsadó vagyok. Annak ellenére, hogy már számtalan éve az egészségügy élvonalában dolgozom, és munkám e tevékenységek széles körét öleli fel, nem csak a gyógyítás, hanem az önmenedzselés és az egészségügyi kereskedelem élmezőnyében is részt veszek, komolyan hiányát éreztem még valaminek. Kutattam, kerestem, talán egy érdekes, új módszer, egy gyógymód, esetleg egy új eszköz?! Mi lehet az, amelynek segítségével végre megvalósíthatom önmagam, amelyben egyszerre van jelen egy többrétegű, állapot-meghatározásra alkalmas lehetőség, kezelési metódus és életfilozófia, és amelyben benne vagyok jómagam és mindaz, amit képviselni szeretnék? A sok kutatásnak, tanulásnak az eredményeként kialakult egy olyan egészség-tudatos szemlélet, egészség-kezelési, és megelőzési koncepció, amelyben a hagyományos és az alternatív módszerek egyaránt szerepet kapnak tevékenységeimben.

Egy spirituális ember világszemlélete és gondolkodásmódja segít abban, hogy gyakorlattá tegye pályámon mindazt, amire olyan nagyon vágytam. Az elmúlt évben ismerkedtem meg a német illetőségű Dollpin cég ortomolekuláris termékeivel, és ezt követően a cég hivatalos Ortomolekuláris Medicina szakértője lettem. Ezen szakágon belül vitaminterápiával, mikro- és makroelem-készítmények szakszerű kiajánlásával, hiánybetegségek feltárásával, meghatározásával és ellátásával foglalkozom. Világossá vált számomra, hogy ez a módszer is az én utam, egy különleges misszió, mely megoldást jelenthet felgyorsult, megbetegedett társadalmunk minden olyan emberének, aki szeretné kézbe venni sorsát, egészségét.

Munkám során örömmel  tapasztalom, hogy a prevenció és egészségünk megtartása mára már egyre több ember életcélja. Része vagyok egy országos prevenciós kezdeményezésnek, hivatásomnak tekintem az életet meghosszabbító, életminőséget javító, egészséget megőrző tevékenységeket! Mindezt szeretném egyre növekvő tapasztalattal, folyamatos tanulással és felelősséggel felkínálni mindazoknak, akiknek az egészség az egyik legfontosabb érték.

Legyen vendégem, ismerje meg az általam felkínált lehetőségeket, és megoldásokat! Jelentkezését szeretettel várom!

Elérhetőségeim:

Obritán Ildikó

Tel: +36 (20) 234-0632

Email: obritanildiko@gmail.com

Egészségügyi szakember

Nelson SCIO Biorezonancia terapeuta

Okleveles táplálkozás-wellness-életmód tanácsadó

Sport- és rekreációs szakértő

Ortomolekuláris Medicina tanácsadó: www.dollpin.hu

(itt a regisztrációhoz szükséges promóciós kód: 128)

Calivita tanácsadó: www.vitalland.hu/megrendeles/?1954100313

Blog: www.hangolodjazegeszsegre.blogspot.com

iwiw: Obritán Ildikó

Természetesen