Miért használjunk probiotikumot?

Csecsemőkorunkban az anyatejes táplálás hatására bélflóránk női tejes táplálás alatt szinte kizárólag (95%-ban) jótékony baktériumokat tartalmaz. Zsindelyszerűen a bél hámrétegére tapadva megakadályozzák a kórokozók megtelepedését, anyagcsere-termékeik gátolják szaporodásukat. Nagyban hozzájárulnak az immunrendszer működéséhez, a tökéletesebb emésztéshez és felszívódáshoz és még vitaminokat is termelnek. Gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt ideális, és hatékony megoldás a Calivita cég Probiobalance rágótablettája, mely megrendelhető:

www.vitalland.hu/megrendeles/?1954100313

Felnőtt korban ideális arányuk 30-40% lenne, de mivel szinte állandóan káros hatások érik, gyakran alacsonyabb; Magyarországon ez az átlag 12% körüli. Idős korban már csak 3-5 százaléka dolgozik értünk. A kóros flóra nyálkahártya irritációt, puffadást, görcsös fájdalmakat, túlzott gázosodást, visszatérő hasmenést, de akár székrekedést, emésztési zavarokat is okozhat. Tartós fennállása krónikus gyulladást, átjárható bélfalat és így toxikus hatást hozhat létre. Az egészséges, normális bélflóra fenntartására, az emésztési panaszok megelőzésére utazáskor, stresszhelyzetekben. A bélflóra helyreállítására például antibiotikus kezelések során és azt követően, hasmenés alatt és után, valamint kiegészítő kezelésként gyulladásos bélbetegségekben. A jól megválasztott készítményekkel lehetséges a jótékony flóra újratelepítése. Segítő baktériumai elfoglalják az élőhelyet a kórokozó baktériumok és gombák elől, természetes módon erősítik a helyi és a szisztémás immunrendszert, szervezetünkkel kölcsönösen előnyös anyagcserét folytatnak.

Az egyén egészségi állapotának legmegfelelőbb terápia érdekében célszerű szakember tanácsát kérni, a lehető legjobb módszert és a leghatékonyabb készítményt választani. Célzottan, néhány igen hatékony készítmény alkalmazásával gyors gyógyulás várható. Hívjon, ha úgy érzi, segíthetek. 

Obritán Ildikó

Tel: +36 (20) 234-0632

Email: obritanildiko@gmail.com 

Természetesen