Mentális állapotok 

 • Depresszió, vagy boldogság?!

  Élete során minden emberrel előfordul, hogy valamitől depresszióssá válik. Ez nem azt jelenti, hogy kétségbeesésében mindjárt öngyilkosságot kísérel meg. Mégis mindannyian tudatában vagyunk annak, hogy életük során voltunk már boldogtalanok, mint ahogy talán boldogok is?! A szomorúságot és a pszichés betegséget azonban meg kell különböztetni egymástól. Jelen életünk nehézségei sajnos bármikor, bárkinél kiválthatják a depresszív tüneteket, mint ahogy a betegség különböző kórképei is megjelenhetnek.

 • Mentális Fitness Computer

  Relaxáció, öngyógyítás, önfejlesztés, teljesítménynövelés, tanulási, magatartási problémák, alvászavarok és komolyabb mentális problémák hatékony kezelése egyetlen hordozható készülékben.

  FÉNY + HANG + PROGRAMOK  Agykontrol egy kicsit másképp!

  A NASA által kifejlesztett és számos rangos intézetben vizsgált, alkalmazott, és már Magyarországon is ismert módszer. Tudományosan bizonyított, mérhető terápiás hatással rendelkezik agyunk edzésére, karbantartására minden korosztály részére, nemcsak beteg embereknek. Két agyféltekénk harmonikus működése felgyorsult világunkban, a mindennapi „túlpörgésben”, agresszív stressz-hatások következtében egyre nehezebben teljesít. Egyre több a mentális probléma, megbetegítő tényezők sokasága, kreativitásunk csökkenése, tanulási nehézségek, memóriaromlás, pszichoszomatikus megbetegedés, depresszió, teljes kimerülés.

 • Étkezési zavarok, táplálkozási anomáliák

  A mennyiségi táplálékbevitel kétféle irányban térhet el a kívánatostól. Az egyik, amikor a szükségesnél kevesebb táplálékot fogyaszt, a másik pedig a túlzott bevitel. Előbbire tipikus példa a tinilányok különféle alternatív táplálkozási formái, mint például a vegetáriánizmus vagy a divatfogyókúrák. A média által közvetített "modellalkat" sok fiatal lány álma, és ennek elérése érdekében sokszor bármire képesek. A vegetáriánizmus gyakran vezet vitamin-, ásványi anyag-, valamint fehérjehiányhoz. A tejet, illetve tejterméket sem fogyasztó vegetáriánusok között gyakran fordul elő kalciumhiány, amelynek következtében a csontrendszer fejlődése elégtelen lesz. Ez azért is jelent nagy problémát, mert felnőttkorban a csontrendszer már nem fejlődik tovább, erről a felnőttkor eléréséig kell gondoskodni.

Természetesen