Megoldás narancsbőrre

Narancsbőr ellen, tőzegpakolás. A természetgyógyászat nem múló divat, hanem szükségszerű fejlődés. Egyre jobban érvényesülő, gyógyító és megelőző módszer, amely magába olvasztja a modern orvostudomány legjobb eredményeit. Minden embernek egyre tudatosabban kell élnie. Meg kell ismerni és alkalmazni, a természet gyógyító módszereit. A természet energiáival történő gyógykezelés, az orvoslás kezdete óta fennáll. A holisztikus szemlélet lényege: egységben az ember. Nem választhatjuk szét az embert, problémás, kezelendő „alkatrészekre” és rendben levőkre.

Bőrünk a legnagyobb szervünk, mely kapcsolatban áll egész szervezetünk működésével. Felnőtt ember testének hatodát alkotja. Átlagos mennyisége a bőr alatti zsírszövettel együtt: 12-16 kg, felszíne 1,5 -2 m. Minden, ami a bőrünkön keresztül bejut szervezetünkbe, hatást gyakorol egészségünkre. (az leszel, amit eszel). Korunkban egyre több hangsúlyt kap a narancsbőr vagy celulit. Egyre több fiatal szenved, testének ettől a nem előnyös elváltozásától, ami egyértelműen az életmódnak, a táplálkozásnak köszönhető. Sajnos nemcsak külcsíni problémáról beszélünk! A celulitról a kozmetikusok azt gondolták, hogy a bőr alatti laza kötőszövet gyulladásáról van szó, s elegendő a bőr felszínének kezelése. Ma már tudjuk, hogy a bőr feszességének csökkenése miatt nyirokpangás alakul ki, emiatt a zsírsejtekben lerakódik a salakanyag. A salakanyagtól felfúvódott sejtek a celulitos sejtek. Megváltozik a vér és nyirokkeringés is, a hajszálerek fala fokozottan áteresztővé válik, ezért több folyadék jut ki a sejt közti térbe. Mivel az elszállítás lelassul, a szövetek ödémássá válnak. A celulit létrejöttének fő oka: az érrendszer funkcionális zavara és méreganyagok felhalmozása a kötőszövetben.A kezelés nem egyszerű: az erek tónusát kell helyreállítani. Elsősorban nem esztétikai okból kell a narancsbőrt kezelni. A celulitos testrészeken nyirokpangást, később értágulatot, érkárosodást okozhat a nyirokáramlás zavara. 

A narancsbőr a nyirokkeringési zavar tünete! Ami bőrünkön keresztül bejut szervezetünkbe, hatással van egészségünkre! A nyirokrendszer 6-8 évig „küzd” egy mesterségesen előállított készítmény kipucolásával. A természet bőségesen megajándékozott bennünket mindennel, ami szépségünk, egészségünk megőrzéséhez szükséges. Nagyon fontos, felelősen tenni egymásért és saját magunkért. A napi túlélésért folytatott harcban az emberek vágynak vissza a természethez, a természetes dolgokhoz. Akik az utat megtalálták többnyire nem térnek le róla. A tőzegek kialakulása hosszú évtizedek alatt jött létre megszámlálhatatlan gyógynövény bomlástermékeként. A kezelések alapja: méregtelenítés, salaktalanítás. Szennyezett területre, ásványi anyagokat értelmetlen „bepakolni”. A tőzegben levő oldott anyagok oly minőségben vannak jelen, melyek képesek salaktalanításra, méregtelenítésre és azonnali beépülésre. gyógyhatásainak felsorolása lehetetlen, de néhány a legfontosabbak közül:

 •  érrendszertisztító és érfal erősítő,
 •  nyirokkeringési panaszok, megterhelés nélkül orvosolhatóak,
 •  gyorsítja az anyag-cserefolyamatot,
 •  bőrregerenáló, sejtmegújító hatás,
 •  a szervezet salaktalanítása, zsírszövetek fellazítása, kiürítése,
 •  bőrgyulladások kezelése,
 •  az interferon képzést fokozza,
 •  fehérjemegkötő képessége van
 •  megszűnteti a lokális ödémát,
 •  jelentős kéntartalma szervezet előnyösen befolyásolja,
 •  összetevői a bőrbe szívódva serkentik a collaggén és elasztin termelést

Ezekkel a tulajdonságokkal csak a természetes peloidokat tartalmazó tőzegiszap rendelkezik. Ezt a csodálatos anyagot nekünk adta a Teremtő! (Tőzegiszap-pakolás) helyi alkalmazásával,  valamint életmódváltással, megdöbbentő eredmény érhető el. Jogosan merülhet fel a kérdés: ha ilyen ajándékot kaptunk az őstermészettől, miért fordulunk inkább a mesterségesen előállított anyagokhoz, melyek nem csak  szervezetünket, de a környezetünket is szennyezik? Földünk egységének megőrzése legalább olyan fontos, mint saját testünk épsége. Ne feledjük, a természetes alapú készítmények használatával hozzájárulunk, hogy utódaink is élvezhessék a Föld ajándékait!

 

Természetesen