Itt az ősz, itt a stressz újra!

Családosoknak az iskola-kezdés okoz gondokat, másoknak az egyéb életviteli problémák miatt kell aggódni. A lényeg sajnos mit sem változik! Kicsikre és nagyokra egyaránt romboló hatással bír a mára már közhelynek minősülő stressz, és annak élettani hatásai. A fokozott stressz hatására a bennünk keletkező méreganyagok felélik a vitamin- és ásványianyag-készleteinket, antioxidáns raktárainkat. Szervezetünk „fitt üzemmódról” lassan „kimerült üzemmódra” vált. A terhelés azonban nem változik, így a stressz az idegrendszerünket is megtépázza, és jön az „idegbaj”, veszekedés, türelmetlenség, pszicho-szomatikus alapon kialakuló betegségek. Még a kákán is csomót keresünk, a kutyába is belerúgunk, pedig szegény nem tehet semmiről. Ezt nem engedhetjük meg magunknak! Mit is tehetünk annak érdekében, hogy az agresszív stressz-hatások ne rombolják szervezetünket?!

Gyermekeink védelmében fontos, hogy tudd:

Folyamatosan töltsd az „elemeket”! 

Rendszeresen fogyassz C-vitamint – C-1000 hosszú felszívódásút!

Számtalan, kíváló minőségű folyékony vitamin koncentrátum közül választhatumk, Organic Noni, Samburex, InfantFormula, ZenThonic!

Antibiotikumok helyett természetes gyulladás és lázcsillapító, immunerősítő készítmények, mint a WhiteWillow, ImmunAid, VirAgo, Oregano olaj, Garlic Caps, Ac-Zymes! 

Személyre szabottan válassz egy multi-vitamint – Super Mega 50, Full Spectrum, Senior Formula, Vital család, Protect 4Life! 

Ha érzed a feszültséget, azonnal kezd el fogyasztani a legjobbat, ami segíthet – a Rhodiolin, StresszManager, Omega 3 Concentrate! 

Az idegrendszer erősítéséért pótold a magnéziumot – Magnezi B6, és az egyéb hiányzó minerál komponenseket, pl. PowerMins! 

Ha nagyon levertek, energiahiányosak, sokat aludnának, nem annyira aktívak, mint máskor, esetleg a tanulási eredményeik is váratlanul visszaesnek, akkor érdemes megnézni (vérvétellel), hogy nem áll-e vashiány a háttérben. Feltétlenül szükség van ilyenkor a bélflóra építésére, Probiobalance, és utána hasznos segítség a multi-vitamin és a vaspótlás – Iron Plus. Gyakran ott a szemünk előtt a megoldás, csak megfelejtkezünk róla! Most ne feledd el! Gondold végig a családra jellemző „tüneteket”, és készülj fel a megoldásukra! Szükség esetén vedd igénybe összetett diagnosztikai vizsgálataimat, személyre szabott tanácsadásaimat, konzultációs lehetőségeimet, és a biorezonancia terápia lehetőségeit. Várlak szeretettel!

Obritán Józsefné, Ildikó

ENERGY MED Kft.

Ügyvezető igazgatója

Web: www.energymed.hu

Egészségügyi és Sportegészségügyi szakember

Komplementer Medicina és Ortomolekuláris Medicina Terapeuta

Táplálkozás/wellness/életmód tanácsadó

Mobil: +36 (20) 234-0632 ill. +36 (20) 9536-154

Email: obritanildiko@gmail.com

Székhely: Adony, Kis u. 7. 2457

 

 

 

Természetesen