Hangolódj az egészségre!

Divat diéták, vagy teljes életmód váltás

A diéta ma nem más, mint alkalmazott táplálkozástudomány. Korábban bizonyos fokú lemondást, nélkülözést jelentett. Mára már célzott, a betegséget leggyorsabban meggyógyító, egészséget megőrző, komolyan megtervezett korszerű étrend. Az elmúlt évtizedekben jelentősen megváltozott életmódunk, a fogyasztói társadalom valamennyi kórokozója utolért bennünket. Megváltoztak étkezési, ivási szokásaink, nőtt az elhízott, cigarettázó, alkoholt, drogot fogyasztó emberek száma. A mozgásszegény életmód, túlsúly, a stressz romboló hatásai testi-lelki sérült emberekké tettek bennünket, kevesebbet törődünk magunkkal, másokkal és sajnos környezetünkkel is. A kiegyensúlyozatlan, egészségtelen táplálkozás fokozottan veszélyes tényező a közel 135 ezer halálozás 54%-át kitevő szív- és érrendszeri, agy-érbetegségek, valamint a 25%-ra megemelkedett daganatos betegségek okozta halálozás létrejöttében.

Tavaszi allergiák, bőrkiütések 

A bőr elváltozásai lehetnek helyi irritációk, esetleg fertőzések következményei. A leggyakrabban azonban valamilyen belső szervi betegség kísérő jelenségei. Egészségi állapotunk, táplálkozásunk, életmódunk, és lelki állapotunk mind visszatükröződik a bőrünkön. Számtalan ok vezet bőrbetegségekhez, mint pl. az elsavasodás, emésztési zavarok, hormonális változások, gyulladások, krónikus betegségek, keringési problémák, allergiák, és a magas stressz-szintek. Rendkívül hatékony, kizárólag természetes gyógymódjukról bővebben is olvashat:

Tápanyag-hiányok, vagy betegségek?

 • Krónikus fáradékonyság, tartós kimerültség, aluszékonyság
 • Türelmetlenség, hiperaktivitás, esetleg agresszió
 • Figyelemzavar, koncentrációs képesség csökkenése, demencia
 • Koordinációs problémák, szédelgés, egyensúlyzavar
 • Étvágytalanság, sápadtság
 • Bőrviszketés, ekcéma, kiütések, pikkelysömör, rosacea
 • Gyakori sérülések, kisebb balesetek
 • Gyenge váz és izom rendszer
 • Gyenge csontozat, gyakori törések
 • Gyakori, visszatérő gyulladások, fertőzések
 • Általános immun-gyenge állapotok, pl. allergiák, intolerancia-állapotok

Candidiázis, paraziták, gyulladásos bélbetegségek, hasmenés, székrekedés

Az irritábilis bél szindróma (IBS) gyakori tünet együttes, a „titokzatos hastáji panaszok” betegsége, a hazai lakosság közel egyötödét érinti, korunk népbetegsége. Az emésztőszervi tünetek (alhasi görcsök, fájdalom, hasmenés, ill. székrekedés, puffadás) sok esetben kezeletlenül maradnak, mert a betegséget sokáig nem ismerik fel.  Olyan tünetek jelentkeznek, melyekre sokan hajlamosak legyinteni: biztosan valami rosszat ettem, vagy talán elrontottam a gyomrom. A tünetek tartós megléte és halmozódása azonban gyanakvásra ad okot, a háttérben a teljes emésztőtraktust érintő megbetegedésre kell gondolni.

Teljeskörű megoldást kínál a Nelson SCIO biorezonancia, egy holisztikus látásmód, az élelmiszer érzékenységek feltárása, a táplálkozás átállítása, a megfelelő pre- ill. probiotikum  kiválasztása, gyulladások csökkentése, sejtjeink megfelelő tisztítása, táplálása, és a stresszoldás.

Immun-gyenge állapotok, krónikus gyulladások, kimerültség

Hazánkban ma már több mint kétmillió ember életét keseríti meg, mivel bárkinél bármikor, akár felnőtt korban is jelentkezhet. Az allergológusok szerint számuk évről évre nő, a regisztráltak száma már több millióra tehető. A modern gyógyszerek és egyéb medicinák képtelenek megküzdeni a futótűzként terjedő betegséggel szemben, mivel a megközelítés kizárólag materialista szinten - tüneti kezelés kemikáliákkal – történik, tovább növelve ezzel az egyének érzékenységét, egyéb mellékhatások kialakulását.

Allergének, intolerancia állapotok meghatározása, komplex és hatékony kezelésük.

Népbetegség a metabolikus szindróma

Tünetei között az elhízás, a koleszterinémia, a magas vérnyomás, a cukorbetegség, és az ízületek fájdalmas megbetegedései együttesen jelentkeznek. A megromlott anyagcsere folyamatok következménye lesz később az osteoporosis, arthrosis, magas húgysavszint, a sokizületi gyulladás, vagyis a csontok és izületek állapotának rohamos romlása is. Lényeges az egyes betegségek étrendi kezelésében bevezetett újabb eljárások ismerete, az otthoni diéta és az azt szorosan kiegészítő életvezetési lehetőségek együttes megajánlása.

Állapotfelmérés, egyéni rizikófaktorok elemzése, rendszeres szűrővizsgálatok, komplett tanácsadások, egészségprofilok tervezése, cégeknek, munkahelyeknek kihelyezett állapotfelmérések, előadások és egészségnapok, valamint az Ortomolekuláris Medicína Terápia alkalmazása.

Ionizált lúgos víz, és a savasodás

Egyre többen érzik, hogy "betelt a pohár"! Tele vagyunk méreganyagokkal, salakanyagokkal és csak kapjuk és kapjuk az újabb adagokat! A szennyező ágensek mennyisége, változatossága, az endotoxinok, paraziták sokasága miatt egyre nehezebb dolga van immunrendszerünknek.  Egy tisztább, mérgektől, toxinoktól mentes szervezet jobban, egészségesebben működik. Ezért a rendszeres, életmódunknak és alapállapotunknak megfelelő  méregtelenítésekre szükségünk van. A legjobb lehetőség erre az Ortomolekuláris Medicina terápia által felkinált megoldásokban és a Regulatív Medicína forradalmian új méregtelenítő és fogyasztó eljárásában rejlik. Túlsúly, zsírpárnák, ekcémák, reuma, fájdalom, láz és viszerek! Fuss el véletek...

Agyi történések, feledékenység, sztroke, érbetegségek, pánik, depresszió, demencia

Élete során minden emberrel előfordul, hogy valamitől depresszióssá válik. Ez nem azt jelenti, hogy kétségbeesésében mindjárt öngyilkosságot kísérel meg. Mégis mindannyian tudatában vagyunk annak, hogy életük során voltunk már boldogtalanok, mint ahogy talán boldogok is?! A szomorúságot és a pszichés betegséget azonban meg kell különböztetni egymástól. Jelen életünk nehézségei sajnos bármikor, bárkinél kiválthatják a depresszív tüneteket, mint ahogy a betegség különböző kórképei is megjelenhetnek.

Természetesen