Forradalmian új méregtelenítő és fogyasztó eljárás

Túlsúlyos? Állandó diéták ellenére inkább hízik, mint fogy?

A VitalDetox vulkánport alkalmazása, amelyet salaktalanításra, lúgosításra és méregtelenítésre használjuk. A vulkánporban lévő kén nélkül nem tudunk nehézfémet kivezetni a szervezetből. Ezek a nehézfémek (higany, ólom és foszfor) táplálkozás során kerülnek be a szervezetünkbe ahol kötődnek egy fehérjéhez, ebben a kötött állapotban pedig megülnek a zsírszövetben. Ezek a nehézfém lerakódások okozhatnak fejfájást, izületi bántalmakat, krónikus fáradtságot és nem utolsó sorban tartós túlsúlyt! A Detox használatával ezekből a kötésekből ki tudjuk bombázni a nehézfémeket, így meglazul a zsírszövet és könnyedén tud távozni a szervezetből!

Alkalmazása:

Tekercselés: másfél literes 37 C fokos vizet töltsünk egy műanyag lavórba és ehhez 3 evőkanál port adagoljunk. A tekercseket áztassuk be az oldatba, majd kezdjük el a tekercselést a talptól felfelé, egészen az állig. Ezután feküdjünk bele a fóliába. Nyugodtan terítsünk magunkra egy pokrócot. A kezelés 60 percig tart, ezt követően 24 óráig nem ajánlott megfürdeni!

A tekercselős eljárással azonnal hatást tudunk elérni, hiszen a pólyák akár egy porszívó felszívják a bőr felületére kiülő nehézfémeket, így azoknak nem kell keresztül mennie a vér csatornáin és a vesén sem.

Egy 1 órás kezeléssel olyan hatás tudunk elérni, mintha 150-szer mennénk el szaunázni, azzal a különbséggel, hogy nem hevül fel annyira test, így szívbetegek, érrendszeri betegek is tudják alkalmazni!

A méregtelenítő tekercselést érdemes kúraszerűen alkalmazni, mely 5 vagy 7 napot jelent. Ez alatt az idő alatt akár 1 konfekció méretet is lehet fogyni, hiszen a már meglazult, nehéz fémektől mentes zsírszövet könnyedén tud távozni a szervezetből. Tehát a nagyobb változást ne súlyban várjuk és mérjük, hanem centiben mert a zsírnak inkább térfogata van, mintsem súlya. 

A tekercselés különösen ajánlott reumások, ekcémások, visszeresek panaszainak megszüntetésére is!  

A tekercselős kezelés során észlelhető enyhe csípő, szúró érzet, mely azt jelenti, hogy az anyag elkezdett dolgozni szervezetünkben, a nehézfém kötéseket elkezdte szétbombázni!

A kezelést követően nagyon fontos a folyadékpótlás, lehetőleg szénsavmentes ásványvizet fogyasszunk!  

Milyen további betegségeknél alkalmazható?

Orbáncosnál, de úgy hogy a lábai felfelé legyenek!

Lázas beteget egész nyugodtan tekercseljünk be! Már az első óra után leviszi a lázat! 

Összetevői:

Nátrium karbonát, dolomit por, zeolit por!

Zeolit por élettani hatásai:  

A zeolit lávakőzet a világ sok országában felellhető, de legtisztább formában Horvátországban, Szlovákiában és Kubában található. A hatás szempontjából igen fontos még az őrlemény finomsága. A minél kisebb szemcse méret azért fontos, mert a rendkívül finom, elektromos töltéssel is rendelkező zeolit részecskék eljutnak a sejt belsejébe is, ahol töltésüknek és különleges felületüknek köszönhetően megkötik a sejtplazmában található káros anyagcseretermékeket. Ezt a salaktalanító hatást az által érik el, hogy a zeolit kristályok porózusak, mikroszkopikus méretű lyukak, csatornák szelik át őket. Ha ezek a kristályok valamilyen szennyezőanyaggal vagy oldattal kerülnek kapcsolatba, a pórusokon levő atomok helyet cserélnek az oldat anyagaival. Ráadásul a szemcsék felülete negatív elektromos töltéssel bír, melynek következtében a pozitív töltésű szabad gyököket magukhoz tudják vonzani, és képesek megkötni. Élettani hatása jelentős. A zeolit tetraéder alakú rácsszerkezetet alkot. Anyaga szilícium-alumínium-oxid, melynek csatornáiban kalcium-, magnézium-, nátrium- és káliumionok találhatók. Ezek stabilizálják és szabályozzák a szervezet elektrolit háztartását. A nehézfémek eltávolítására igen jól használható. A 0,4 nanométer csatornák mérete ideális a nehézfémek és az ammóniák megkötésére, és semlegesítésére. A zeolitpor mérgekre gyakorolt erős abszorbciós hatású, valamint rendkívüli antioxidáns (szabadgyök-eltávolító) képessége erőteljesen méregteleníti a szervezetet, és segít az öngyógyító mechanizmus beindításában. Ennél fogva a zeolit az immunrendszer erősítésében, és a betegségek megelőzésében nagyon hatékony. Ezek összhatásaként nő az élettartam. A zeolit nukleonokat is képes megkötni, ami azok számára fontos, akiket radioaktív sugárzás ért. Az ókorban még csak sebgyógyításra használták a zeolitport, mert a váladékozó sebet is képes megtisztítani, és csökkenti a vérzést. A rendkívül finom zeolitport a rák, a cukorbetegség, az érelmeszesedés és a szívinfarktus kiegészítő kezelésében is alkalmazzák. Rákbetegek esetén csökkenthetők vele a kemoterápiás kezelés mellékhatásai. Teljesítményfokozó hatást oly módon éri el, hogy megtisztítja a testszöveteket, és ezáltal jelentős mennyiségű energia szabadul fel a szervezetben.

Ez az eljárás táplálkozási és életmód tanácsadással elérhető októbertől a Jókai Biocentrumban. Várom nagy szeretettel.

Obritán Ildikó

ENERGY MED Kft.

ügyvezető igazgatója

Egészségügyi szakember

Nelson SCIO Biorezonancia terapeuta

Okleveles táplálkozás-wellness-életmód tanácsadó

Sport- és rekreációs szakértő

Ortomolekuláris Medicina tanácsadó

Blog: www.hangolodjazegeszsegre.blogspot.com

Tel: +36 (20) 234-0632

Email: obritanildiko@gmail.com  

Székhely: Adony, Kis u. 7. 2457

 

 

Természetesen