Elektroszmog, mobilszmog

Elhisszük, vagy sem, tudomásul vesszük, vagy sem, sajnos akkor is létezik! Mára már számos tudományos közlemény, orvosi hivatkozás született ennek bizonyítására. Szakemberek állítják: korunk legújabb vívmányainak, a televízió- és számítógép-monitornak és a mobiltelefonoknak köszönhetjük ezeket a ma már szinte népbetegségnek számító tüneteket. A leginkább veszélyeztetett korosztály a tizen- és huszonéveseké, akiknek a számítógépezés a legkedveltebb időtöltésük, a mobiltelefon pedig szinte már az óvodában „kötelező”. Az elmúlt évtizedekben a lakásokban is szinte dömping-szerűen ömlik ránk a környezeti elektromágneses sugárterhelés.

Mindennapi életünkben többszörösére növekedett az elektroszmog, amelynek egészségkárosító hatásáról egyre többet hallunk és tapasztalunk. Orvosok, szülők, pedagógusok, tudósok aggódnak amiatt, hogy gyermekeink a mindennapi életben szinte állandóan elektrostresszben élnek. Sokan az egyre nagyobb számban jelentkező meddőség okaként is az elektromos szennyeződést és katódsugárzás jelölik meg. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai alapján a bekapcsolt képernyő előtt eltöltött négyórányi tartózkodás után az adrenalin vizeletből történő kiválasztása a szervezeten belül megváltozik, lecsökken. A kezdeti adrenalin-visszatartás után maga a képernyő tartja stressz alatt a használóját – és gondoljuk végig, hogy saját magunk és gyermekeink mennyi időt töltenek el különböző monitorok előtt…Milyen tüneteket okoz a elektroszmog és a mobilsugárzás?

 • Agresszió
 • Romló iskolai teljesítmény
 • Immunhiányos állapot
 • Neuro-pszichológiai zavarok
 • Pajzsmirigy-problémák
 • Meddőség
 • Bőrproblémák, allergia
 • Fáradtság, stressz
 • Szemromlás, fülfájás, fejfájás, migrén
 • Koncentráló képesség romlása
 • Hormonális és szexuális zavarok

Média-hírek a témakörről:

"A mobiltelefon gyakori használata magyarázhatja a fültőmirigy-rákos esetek ugrásszerű növekedését - állítják izraeli tudósok, akik a szájüregi daganatos megbetegedések számának alakulását vizsgálták 1970 és 2006 között. A kutatók aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy emelkedik a fültőmirigyben felfedezett rosszindulatú daganatok száma. Jelentésük szerint 1980 és 2002 között évente átlagosan 25 fültőmirigy-rákot diagnosztizáltak, mostanra a megbetegedések száma drámaian, 70-re emelkedett. A kutatók 11.843 szájüregi daganatos megbetegedésről tudnak, s ezek közül a harmadik leggyakoribb a fültőmirigy rákos megbetegedések. A leggyakoribb az ajak- és torokrák. A fültőmirigy - a nevéből következően - a fül alatt található, vagyis ott, ahová az ember a mobiltelefont tartja. Ezzel ellentétben a száj alsó részében lévő mirigyek rákos megbetegedése nem lett gyakoribb. A kutatást az Izraeli Fogorvosok Szövetsége rendelte meg és Avi Zini, a Héber Egyetem-Hadasszah Fogorvosi Kar fogorvoslási szakának munkatársa vezette."

Forrás: The Environmental Magazine, Tudatos Vásárló, Origo, Mobilport, Infó Rádió

Aki igazán komolyan törődik egészségével, ezt a problémát is igyekszik orvosolni, mint ahogy már számos cégnél megjelentek erre technikai megoldások. Vegyük komolyan, mert igen is létezik! Már az Országos Onkológiai Intézet is elismeri!

Hívjon, ha segíthetek! Higgye el, szerencsére már erre is van megoldás!

Energy Life termékei az elektro-szmog, mobil-szmog mentesítők:

www.energylife-world.com

Elérhetőségeim:
Telefon: +36 (20) 234- 0632

E-mail: obritanildiko@gmail.com

iwiw: Obritán Ildikó

 

Természetesen