Biorezonancia 

 • A szenvedélybetegségek leggyakoribb formája

  Dohányzás, amiről oly olyan nehéz leszokni. A nikotin az orvosi vizsgálatok szerint olyan függőséget alakíthat ki, mint a kokain vagy a heroin. Erről leszokni igen komoly testi és lelki megterhelést jelent. A dohányzás során nikotin kerül az agyba, ennek hatására dopamin és noradrenalin szabadul fel. Ehhez az állapothoz a szervezet hozzászokik, és egy esetleges nikotin-elvonás ingerlékenységet, szorongást vált ki. A leszokás éppen ezért nem könnyű, visszaszokni viszont annál egyszerűbb. A dohányzók átlag 68%-a szeretne leszokni szenvedélyéről, de 100-ból mindössze 3-nak sikerül pusztán az akaraterejéből.

 • Egészséget BioHarmonex-el!

  Manapság a biorezonancia terápiát a szervezet regenerációs- és alkalmazkodóképességének javításában, illetve a környezeti egészségkárosító hatások kivédésében az egyik legígéretesebb módszerként tartják számon. A biorezonanciával elért nagyszerű eredmények miatt napjainkban egyre nagyobb az igény az olyan biostimulációs eszközökre, amelyek kicsik, olcsók, hordozhatók, egyszerűen kezelhetők és biztonságos megoldást szolgáltatnak minden korosztály számára. A CaliVita (volt California Fitnes cég) az elsők között ismerte fel, hogy megsokszorozhatja a táplálék-kiegészítők pozitív hatását, ha a szervezetben zajló biokémiai folyamatok szabályozását is támogatja.

 • Rezgések az egészségért

  Az élettani folyamatokat, a betegségek kialakulását, a gyógyszerek és más hatóanyagok működését ma a legkorszerűbbnek tartott molekuláris biológia eszközeivel próbálják leírni, megmagyarázni. A számítógépek korában, amikor a világ összefüggéseit a hagyományos fizika mellett a kvantummechanika, a hullám- és káoszelmélet sokkal jobban megmagyarázhatóvá, kiszámíthatóvá teszi, szemléletváltozásnak, paradigmaváltásnak kellene bekövetkeznie a biológiában is. Szent-Györgyi Albert a problémák megoldását a szubatomikus szinten gondolkodó kvantumbiológiában látta. Ötleteit és megfigyeléseit fizikus kortársai munkásságára alapozta, akik az energia és az anyag kapcsolatát vizsgálták. 1941. március 21-én világhírűvé vált előadásában beszélt először az élő organizmusok funkcionális elektromágneses tulajdonságairól.

 • Amit a biorezonanciáról tudni kell

  "Az energetikai orvoslás segítségével a betegség olyan lesz, mint kő a cipőben - könnyen megszabadulhatunk tőle"

  Testünk energetikai úton történő harmonizálása egy igen eredményes és kíméletes módszer egészségünk megőrzése és közérzetünk javítása érdekében gyógyszerek nélkül, saját önregenerációs, gyógyító képességeink, energiáink újrahangolásával.  Megelőzés, vagy gyors gyógyulás valamennyi természetes gyógymód együttes alkalmazásával a biológiai egyensúly helyreállítása érdekében. Biofeedback vizsgálattal és kezeléssel Ön tetőtől-talpig mindent megtudhat magáról sejtszinten! Sikerrel veheti fel a harcot olyan nehezen kezelhető betegségekkel, mint pl. az allergia, fertőzések, méreganyagok, addikciók (alkohol, drog, dohányzás), szív/érrendszer, csont/izületi bántalmak, emésztési/anyagcsere problémák, fájdalom vagy akár fogászati kezelések.

 • Gyógyuljunk másképp!

  Szervezetünk egészséges működéséhez összhangra van szüksége. Ehhez gyorsan áramló és nagy mennyiségű információhalmaz szükséges. Minden másodpercben „fax“-ok, „e-mail“-ek és „SMS“-ek milliárdjai áramlanak a sejtjeink között, melyek segítik ezt a csodálatos összehangolódást. A biorezonancia felmérés és kezelés olyan módszer, melynél a test elektromágneses hullámait adat-felvevő és terápiás célokra használják. A kóros rezgéseket kioltják és kivezetik a testből, a meggyengült egészséges rezgéseket felerősítik.

 • Állapotfelmérés Nelson SCIO készülékkel

  1. lépés:a páciens tájékoztatása a mérési elvről, az alkalmazott módszerről, az eredmény kiértékeléséről, a levonható következtetésről.

   2. lépés az anamnézis (kórelőzmény) felvétele. A beteg személyi adatain kívül felvesszük a panaszait, ismert betegségeit, életvezetési és táplálkozási szokásait, esetleges örökletes tényezőit.

   3. lépés maga a mérés. Az öt érzékelő elektróda (csuklók, bokák, fej) felhelyezése után kb. 3-5 perc alatt lezajlik a kb. 7000 adat bejuttatása a szervezetbe, illetve a válaszreakciók rögzítése. Ezeket a számítógép nagyság szerinti sorba rendezi.

 • Szervóránk működése

  Az un. Szervórával a kínaiak azt fejezték ki, hogy az ember valójában óráról órára él, és egészségi állapotunk folyamatosan változik. Szervezetünk biológiai ritmusra van kódolva. A testen belül valamennyi rendszeresen ismétlődő folyamatot a központi biológiai óra irányít, amelyeken kívül rengeteg helyi ébresztőóra is működik. Ezek irányítják a tüdő, a szív, a vese, a máj és egyéb szervek működését. A szervezetben keringő energiát egy 24 órás ciklus eltelte után lehet vázlatosan ábrázolni. A bioritmusok erejét egy-egy betegség lefolyása alatt lehet a legjobban megfigyelni. Pl. az epegörcsök rendszerint éjszaka jelentkeznek, míg a szívinfarktusok általában dél körül. Mi is a helyzet a 24 órás biológiai ritmusokkal?

Természetesen