Amit a biorezonanciáról tudni kell

"Az energetikai orvoslás segítségével a betegség olyan lesz, mint kő a cipőben - könnyen megszabadulhatunk tőle"

Testünk energetikai úton történő harmonizálása egy igen eredményes és kíméletes módszer egészségünk megőrzése és közérzetünk javítása érdekében gyógyszerek nélkül, saját önregenerációs, gyógyító képességeink, energiáink újrahangolásával.  Megelőzés, vagy gyors gyógyulás valamennyi természetes gyógymód együttes alkalmazásával a biológiai egyensúly helyreállítása érdekében. Biofeedback vizsgálattal és kezeléssel Ön tetőtől-talpig mindent megtudhat magáról sejtszinten! Sikerrel veheti fel a harcot olyan nehezen kezelhető betegségekkel, mint pl. az allergia, fertőzések, méreganyagok, addikciók (alkohol, drog, dohányzás), szív/érrendszer, csont/izületi bántalmak, emésztési/anyagcsere problémák, fájdalom vagy akár fogászati kezelések.

Ha egy betegség már abba a stádiumba érkezik, amelyben már kézzel foghatóvá válik a hagyományos megközelítés számára is, akkor ez a folyamat már a legritkább esetben gyógyítható. Ezért az első lépés mindig a megelőzés kell, hogy legyen! Egészségünk pillanatnyi állapotát kiválóan tükrözi a készülékkel mért több ezer adat alapján megjelenő un. Selye-index. Ezen állapotból megtudhatjuk, milyen megoldásokat kell alkalmazni a gyógyulási folyamatok erősítéséhez.

A vizsgálat és kezelés menete:

A kezelést kellemes környezetben, számítógéphez kapcsolva végzik. A kliens személyi adatainak, valamint néhány, az egészségi állapotát mutató információ bevitele után a test öt akupunkturás pontján, a fejre, két csuklóra, és a két bokára elektródákat helyezünk. Ezeken keresztül 5 perc leforgása alatt a készülékbe kerülnek a tesztanyagok által generált jelzések és az azokra adott egyedi reakciók. A rendszer ellenőrzi testünk, szerveink, szervrendszereink rezgéseit, ezáltal lehetségessé válik a szervezet legmélyebb rétegeiben lezajló folyamatok megismerése. Az egészséges és stresszelt, vagy már megbetegedett szerveink eltérő rezgéseket bocsátanak ki. Ezeket a komputer a mért adatok alapján rendezi, majd a legkórosabb eltéréseket kiemeli, egyúttal javaslatot is tesz a legmegfelelőbb kezelési mód megválasztása. Mindezek időtartama: kb. 40-50 perc, illetve egy óra is lehet.

Természetesen